Főszerepben a gasztronómia

2023.08.08. 12:00

Főzőversenyre invitálják a sárszentágotai csapatokat

A sárszentágotai falunap keretében hirdet főzőversenyt a település önkormányzata. A helyi csapatok jelentkezését augusztus 16-ig fogadják.

Héjj Vivien

Egy ízletes pörkölt vagy egy tartalmas paprikás krumpli? - kedvük szerint főzhetnek a csapatok

Forrás: Pixabay

A főzés szerelmeseiből verbuválódott csapatok augusztus 19-én, szombaton a Búcsú téren mérhetik össze gasztronómiai képességüket. A falunap programjaként megrendezett főzőversenyre hívnak és várnak minden főzni szerető családot, baráti társaságot, munkahelyi közösséget, civil szervezetet.

A program 9:30 órától kezdődik, nevezési díjjal nem kell számolniuk a résztvevőknek. A csapatok a Sárszentágota Ikszt közösségi oldalán és a [email protected] címen jelezhetik részvételi szándékukat, valamint leadhatják nevezésüket munkaidőben Németh Cintiánál személyesen vagy a 25/476-060-as telefonszámon augusztus 16-án 12 óráig.

A csapatok számára biztosított egy főzőhely és egy sörpad garnitúra. Az elkészített ételek kapcsán nincs kikötés, mindenki kedve szerint főzhet. Az alapanyagokról és a szükséges kellékekről – például bogrács, gázégő, gázpalack, evőeszközök – a csapatok saját maguk gondoskodnak. Az elkészített ételeket zsűri értékeli, az első három helyezett díjazásban részesül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában