Mindenhol jó, de a legjobb Dégen!

2023.07.19. 12:00

Táncos lábak tábora az erdő mélyén (Galériával!)

Friss levegő, hatalmas játéktér, hűsítő medence és izgalmas programok – így fogalahatnánk össze dióhéjban Radnai Zoltán művész tánctáborát. A Tehetség Alapfokú Művészeti Iskola Tendance társastánc csoportját a dégi Borostyán Erdei Iskola látta vendégül.

Kecskés Zoltán

A lelkes táborlakók. Karibi tánccal, szambával és rumbával is megismerkedhettek a résztvevők.

Fotó: Radnai Zoltán

„Tökéletes helyszínválasztás" – kezdte beszélgetésünket Radnai Zoltán, ahol minden megtalálható egy remek kikapcsolódáshoz.

– Visszatérő vendégek vagyunk már itt, hiszen tavaly is itt töltöttünk egy felejthetetlen hetet a táncosokkal. Kellemes légkör, vendégszerető hangulat uralkodik itt és még egy medence is, ami lehetővé tette a forróságban a táncórák után, hogy egy kicsit lehűtsék magukat a táncosok. A Panzió tulajdonosai teljes ellátást biztosítottak, így nem kellett a napi étkezések miatt sem aggódni és sokat segítettek, hogy minden gördülékenyen menjen. Ezúton is hálásak vagyunk nekik! – tette hozzá a táncművész, majd a programot részletezte kitörő örömmel.

– Idén is hívtunk vendégtanárokat, hogy színesítsük az órákat. Sajnos nem mindenki tudott eljönni, de azért így is számos szakmai segítséget kaptunk. Birkás Alexandra például személyesen idén nem tudott megjelenni, de videón küldött egy koreográfiát, amit nagyon köszönünk.  A tábor első két napján Szőke Fanni vezette az edzéseket és egy csodálatos magasosztályos szamba koreográfiát tanított. Őt követte már visszatérő vendégként Kalapos Kamilla, aki egy fúziós karibi tánccal készült. Végezetül új tanárunként bemutatkozott Rózsa Regina, aki a rumba rejtelmeibe vezette be a táncosainkat. Az öt napban számos játék, tanulás és jó hangulat jellemezte táborunkat, ahol esténként kis zenés partikat és bemutatókat tartottunk. Szerencsére az idő is nagyon kegyes volt hozzánk, így a medencét is számos alkalommal igénybe vettük és élveztük a fürdőzést a nagy forróságban. Utolsó nap élményekkel gazdagon, de kicsit szomorúan és nagyon fáradtan tértünk haza. Köszönjük mindenki támogatását, aki lehetővé tette ezt a fantasztikus tábort!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában