Pékek előnyben

2023.07.27. 15:00

Már nem csak réteseket várnak a XV. Csuka Fesztiválra Csóron

Egyénileg és csapatban is van lehetőség indulni a XV. Csóri Csuka Fesztivál főzőversenyén augusztus 19-én.

Hajdú Marianna

Az indulók megkötés nélkül bármilyen étel elkészítésére vállalkozhatnak, egyetlen kritériumnak kell megfelelni? finom legyen!
A szervezök ígérik, hogy az alaklomra csapatonként egy főzőhelyet és egy sörpad garnitúrát biztosítanak. Nevezni már most is lehet messenger üzenetben Gombaszögi-Szalai Tímeánál vagy a [email protected] email címen esetleg a 0630-352-3136-os telefonszámon. Nevezési díj csupán egy tombolatárgy. 
Mivel korábban már nagy sikert aratott a rétessütő verseny, idén ismét lehet nyújtani a tésztát és készíteni a legváltozatosabb töltelékeket édes és sós változatban egyaránt. 
A rétes mellett most újdonsággal is lehet készülni. Első alkalommal várják a település legfinomabb cipóit a kenyérsütő versenyre. Az elkészült réteseket és a kenyereket a fesztivál napján adhatják le a zsűri asztalánál, 13:30-ig. Nevezni az említett lehetőségeken lehet, nevezési díjat a sütő versenyekre nem kérnek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában