Mintegy 300 fotó, megannyi levendula csokor

2023.07.08. 09:00

Hétvégén véget ér a varázs Nagykarácsonyban

Minden történet véget ér egyszer! Levendula kalandunk végső fejezete a hétvégén zárul, de ne csüggedjünk: jövőre visszatérünk! – mondta Boni Linda, a hely megálmodója. Szombaton és vasárnap 9-19 óra között várják az érdeklődőket idén utoljára.

Kecskés Zoltán

Vidám pillanatok a Nagykarácsonyi Tündérkertben.

Forrás: Nagykarácsonyi Levendulás Tündérkert

Fotó: Nagy Orsolya

Egy lépés, két kerék, lovasok, megannyi élmények a felejthetetlen festői környezetben! – így foglalhatnánk össze dióhájban a lilába borult táj idei történetét Nagykarácsonyban, amely messze felülmúlt a szervezők várakozásait.  

Bár az eredeti tervek szerint – mondja Boni Linda – július 15-ig tartott volna a szedd magad levendula akció, de a több száz, vagy akár közel ezret is meghaladó látogatószám és a virágzás miatt az idei hétvége lesz az utolsó lehetőség, hogy megcsodálhassák a látogatók a lilába borult tájat. Boni Linda mosolyogva, egy-egy örömkönnyel az arcán mesélt erről a semmihez sem fogható 2023-as nyári kalandról, ami – mint kiemelte – örökre beírta magát a nagykarácsonyi tündérkert történelemkönyvébe, hiszen soha ennyien nem voltak kíváncsiak a mesebeli tájra. Aztán az örömkönnyeket hirtelen felváltotta az a buzgóság, ami Lindát jellemzi: „Még egy utolsó kaland belefér!"

Még egy utolsó tánc, egy utolsó mosoly a hétvégén 9-19 óra között.
Forrás: Nagykarácsonyi Levendulás Tündérkert

Végül elmondta, hogy a belépő árát (egy mosoly) mindenki duplán megfizette, érkezéskor is és távozáskor is megvolt a mosoly, mindenki jól érezte magát. Hétfőn pedig a karácsonyi csapat leszedi a maradék virágot, ezzel lezárva az idei levendula szezont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában