Ismét óriási bulira készülnek Szabadhídvégen

2023.07.10. 09:55

A magyar rock elevenedik meg

Július 22-én este nem akármilyen fellépő lép majd a hídvégi szabadtéri színpadra sokak nagy örömére. A helyi önkormányzat és az Együtt Szabadhídvégért Egyesület közös szervezésében életre hívott Siópart Rock Fesztivál nagy shownak ígérkezik.

Kecskés Zoltán

Tavaly is sokan voltak kíváncsiak a koncertre.

Fotó: BK

Ki ne ismerné az évtizedek óta nagy népszerűségnek örvendő Kétforintos dalt, vagy a Menj tovább című szerzeményt! Minden bizonnyal ezek a számok is felcsendülnek majd az eseményen.

Az önkormányzat munkatársai Bándi Kitti, Nyári Viktória és Borbás Tímea elmesélték, hogy az esemény ötlete a településen élő rockzene kedvelők fejéből pattant ki. Első alkalommal 2019-ben került megrendezésre, ahol a Karthago együttes volt a sztárfellépő.  Mint mondták, ennek a sikerén felbuzdulva 2020-ban a Zorall zenekar csapott a húrok közé Szabadhídvégen, majd az elkövetkező években és idén már harmadik alkalommal érkezik az idén 50 éves jubileumát ünneplő P.MOBIL együttes, valamint előzenekara, a V2 RAIDERS. A szavaikból is kitűnik, hogy a buli hatalmasnak ígérkezik, minden bulizni vágyót és rockzene kedvelőt szeretettel várnak a Községház utca 1-es szám alatt felállított színpadhoz. 

Az este hét órakor induló koncert ingyenes és minden bizonnyal felejthetetlennek ígérkezik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában