Június harmadik vasárnapja

2023.06.12. 16:30

Apák napja a munkahelyen is

Egyre több családban ünneplik az apák napját, s készülnek valamivel a gyerekek, anyukák azon férfiak számára, akik igazi apaként élik meg életük legfontosabb szerepét. De idén a Férfiak is készülnek valamivel: Vállvetve Apával Nap a munkahelyen! Fehérvári csatlakozó is megtalálható a partnerek között.

Forrás: Pexels.com

Június harmadik vasárnapja Apák napja. Idén ez június 18-ára esik, melyre már javában készülnek az erre a napra adó családok. Vannak, akik egy kis kedveskedéssel, feliratos apróságokkal, sörválogatásokkal, fotóalbummal készülnek, mások szerint azonban az élmény fontosabb. A kedvenc fogás elkészítése, egy gondosan összeállított fotóalbum vagy élményajándék lehet a jó ötlet azoknak, akik valami különlegesre vagy éppen otthonosra vágynak.

De idén már az Apák is készülhetnek valamivel: a Férfiak Klubja közösségi oldalán hirdette meg a Vállvetve Apával Napot a munkahelyen. Magánszemélyek és cégek is jelentkezhetnek az Apák napját követő hétfőre meghirdetett napra, melynek lényege, hogy az apák beviszik magukkal gyermekeiket a munkahelyükre (ami idén már csak azért is remek időzítés, mert a nyári szünet első munkanapjára esik). Ez a nap így ünnep és emlékezetes együtt töltött idő lehet mindkettejük számára! A felhíváshoz már eddig is sokan csatlakoztak, többek között az Alba Regia Szimfonikus Zenekar is.

Szerző: S. Töttő Rita

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában