„Vadat és halat, s mi jó falat..."

2023.05.17. 11:00

Újra nyílik a Gasztro-udvar Kislángon a Pünkösdi Falunapok keretében!

„Terítéken a vadak!” – hangzik a felszólítás a település közösségi oldalán, amiből az is kiderül, hogy szarvas, őz, vaddisznó alapanyagból készülhetnek majd a finomabbnál finomabb étkek. Fontos megjegyezni, hogy a szervezők minden csapatnak 5 kg húst biztosítanak.

Kecskés Zoltán

Ismét finomságokkal telik majd meg Gasztro-udvar a főzőversenyen.

Forrás: Önkormányzat

Ahogy azt már megszokhattuk – emlékezzünk csak a kislángi kolbásztöltő fesztiválra – igazi  kulináris élvezetekre van kilátás. Jelentkezni május 22., hétfőig lehet Farkas Jószefnél a 06-20/560-80-02 telefonszámon.

Ami pedig a hosszú hétvége programját dióhéjban illeti: többek között labdarúgótorna, gyermekprogramok, főzőverseny R. Kárpáti Péter és Domokos Laci zsűrizésével, futball- és szkanderbemutató, számtalan koncert is várja az érdeklődőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában