Nyílt nap

2023.05.12. 13:00

Középpontban a mozgásszervi betegségek és azok kezelése

A MOBEK – Mobilitás Egészségklub ingyenes nyílt napra várja az érdeklődőket vasárnap Székesfehérváron. Ha mozgásszervi problémái vannak, vagy csak megelőzné ezek kialakulását, érdemes részt venni a programokon!

BB

A nap folyamán előadásokat és praktikus tanácsokat hallhatnak rehabilitációs trénertől, fejlesztő pedagógustól, gyógypedagógustól, ortopéd szakorvostól és gyógytornásztól is, akik a legkülönbözőbb egészségügyi problémákat járják körbe. Így többek között szó lesz az ülőmunkát végzőknek javasolt gyakorlatokról, a vállizületet érintő betegségekről és problémákról, illetve arról, hogy ezeket hogyan lehet kezelni, de lesz előadás a gyerekek fejlesztéséről, illetve a csecsemőkori reflexek szerepéről is. A gyerekeknek pedig készségfejlesztő feladatokkal várják. 

A nyílt nap május 14-én vasárnap 9 órakor kezdődik a Kertalja u. 14. szám alatt található MOBEK-ben. A részletes programot megtalálják a ww.mobek.hu oldalon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában