Aszfaltrajz

2023.03.20. 14:00

„Vizes" program Martonvásár főterén

A MartonKult tovább folytatja közösségtermelő programjait. A település kulturális és turisztikai felelősei ismét tesznek arról, hogy belakják a város legszebb terét. Szinte egy egész napos közös alkotásra hívják szerdán a település lakóit a kicsiktől a nagyokig.

Kecskés Zoltán

Egész napos közös alkotásra hívják Martonvásár lakóit a Víz Világnapja apropójából.

Fotó: KZ (Bors)

A téma mi más is lehetne, mint a Víz Világnapja. A nemzetközi napot 1993 óta ünnepeljük, melnyek célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a mindenki számára elérhető, tiszta víz fontosságára és az édesvízkészletek veszélyeztetettségére. „Rajzolj óceánt" felkiáltással a MartonKult munkatársai aszfaltrajzolásra hívják az érdeklődőket mácius 22-én, reggel 10 órától egészen 18 óráig a BBK rendezvényudvarára. Kíváncsian várjuk mi magunk is az elkészült műveket. Az eseményt hirdető plakátjukon a következő kedvcsináló idézet olvasható:

„Víz! Se ízed nincs, se színed, se zamatod, nem lehet meghatározni téged, megízlelnek, anélkül, hogy megismernének. Nem szükséges vagy az életben: maga az élet vagy." (Antoine de Saint-Exupéry, francia író)

Vezető képünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában