Jótékonykodás

2023.03.30. 12:30

Újabb ingyenes börzét tartottak Előszálláson

Ismét karitatív eseménnyel jelentkezett az előszállási lakosok részére a helyi családsegítő- és gyermekjóléti szolgálat a minap.

Kecskés Zoltán

A börzén egyebek mellet gyermekjátékokat is beszerezhettek a helyi lakosok.

Forrás: Varga-Gyenge Ibolya

Varga-Gyenge Ibolya és Lajkó Ernesztina ismét ingyenes ruha- és játékbörzét szervezett a Kossuth Lajos Művelődési Ház és Könyvtár épületében. Mint azt megtudtuk tőlük, a rendezvény sikeres volt, közel negyven fő vett részt rajta. A börzén gyermek- és felnőttruhákat, lakástextilt, játékokat, konyhai eszközöket és könyveket is találhattak az érdeklődők.

– Bízunk benne, hogy két-három hónap múlva ismételten sikerül megrendezni, mert igény lenne rá. A vásárra minden előszállási lakost szívesen látunk. Ezúton is nagyon szépen köszönjük a lakosságnak az eddigi felajánlásokat és továbbra is fogadjuk a jó állapotú felnőtt- és gyermekruhákat, játékokat, illetve egyéb konyhai eszközöket és lakástextileket (törölköző, ágynemű, szőnyeg). Az adományokat a Kossuth Lajos Művelődési Házban a Családsegítő- és Gyermekjóléti Szolgálatnál tudják leadni a Balatoni út 37-es szám alatt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában