Tapasztalatok

2023.03.05. 11:00

Ezúttal 13 pár ismerkedett a fehérvári vakrandin

Újabb rapid-randi volt Székesfehérváron Csiki Anna párkapcsolati coach és Czettl Andrea szervezésében. Mint megtudtuk, ez alkalommal 13 pár ismerkedett és ismét bebizonyosodott, hogy a személyes találkozásnak sokkal nagyobb varázsa van, mint az online ismerkedésnek. A tapasztalatokról Csiki Annával beszélgettünk.

Kecskés Zoltán

Czettl Andrea és Csiki Anna segít a párkeresésben.

Forrás: Interjúalany

Hogy sikerült a második rapid-randi, ezúttal milyen helyszínre esett a választás?

– A második is hasonlóan jó hangulatban telt, mint az első. 13 pár ismerkedett ezen az estén. Fesztelen, vidám beszélgetések folytak az asztaloknál és drukkoltunk, hogy sorsdöntő találkozások is alakuljanak. A helyszín ugyanaz volt, mint előzőleg. 

Mások voltak a jelentkezők, mint legutóbb? Miben volt más ezúttal?

– Az első randi után szinte azonnal jöttek a jelentkezések a következőre, pedig még nem is hírdettük az időpontot. Voltak újra jelentkezők, akik megérezték az "ízét" annak, hogy milyen  a személyes találkozások hangulata. Mivel nagyon sok új jelentkezőnk is volt, nekik szerettünk volna lehetőséget adni ebben a körben, a későbbiekben nem kizárt, hogy lesznek újra randizók. A randizás metódusán nem változtattunk. 

Hogy érzitek, egyre szélesedik az érdeklődés a korosztályokat tekintve?

– Most is két korosztályban indítottuk a jelentkezéseket. A csoport azonos számú férfi és nő jelentkezővel tud indulni, de kellő számú férfi jelentkező híján a 45-55 éves korosztályban nem volt randi. Viszont a fiatalabb férfiak nagyon lelkesek és aktívak voltak, a felhívást követően szinte azonnal betelt a létszám. A fiatalok már az AnndiRandi megjelenésekor érdeklődtek, hogy nekik miért nincs lehetőségük a rapid randira. Jó hír számukra, hogy márciusban a 25-35 éves férfiak és nők is ismerkedhetnek ezen az eseményen. Március 24-én jön az újabb alkalom az ismerkedésre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában