A mai nap igazi üzenete

2023.02.14. 17:53

Elmaradt a Valentin-napi kisvonatozás Székesfehérváron

Ott álltunk a Hermann Zeneiskola előtt a szerelemvonatra várva, de a szerelvény sosem érkezett meg. Mint megtudtuk a szervező iroda munkatársaitól, kevesen jelentkeztek a különleges alkalomra, ezért a romantikus ünneplőbe öltöztetett járgány a garázsban ragadt.

Kecskés Zoltán

Mindenkinek szüksége van a megfogható szeretetre.

Forrás: pixabay

Azt, hogy ennek mi lehetett az oka, pontosan nem lehet tudni, de a legvalószínűbb indokok között lehet a hideg időjárás, vagy egyszerűen Cupido nyila idén elkerülte a királyok városát. Bár ez utóbbiban nem lehetünk biztosak, hiszen könnyen lehet, hogy legtöbben az otthon elkészített vacsorát, a beltéri meghitt pikniket részesítették előnyben.

Egy biztos, a szerelmesek ünnepe a mai napig megosztja a társadalmat. Van, aki szerint ezt csak azért találták ki, hogy minél több rózsaszín dolgot el tudjanak adni, de van, aki úgy is kedves szokásnak tartja ezt, hogy ő maga nem is ünnepli. Mindettől függetlenül, számomra a legfontosabb üzenete a Valentin-napnak, hogy szeressük egymást! Ne csak ma, hanem egész évben!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában