Frissen Fejérből

2023.01.10. 15:49

Tematikus filmpályázatot hirdet a pusztaszabolcsi művelődési ház

„Sokat TikTokozol? Szereted a filmeket?” – ezen felütéssel hirdetett fiatalokat célzó filmpályázatot a Pusztaszabolcsi Könyvtár és Művelődési Ház. A két kategóriában meghirdetett pályázatra január 20-ig lehet jelentkezni.

Héjj Vivien

Forrás: Pexels.com

Az első kategóriába jelentkezőknek egy rövid, TikTokra való, videót kell elkészíteniük, melynek témája: a karácsony. A jelentkezők barátaikkal, családtagjaikkal vagy akár egyedül is megvalósíthatják ígéretes ötleteiket.

A második kategória jelentkezőitől egy hosszabb, maximum 15 perces videót várnak, ez bármilyen karácsonyi témához kapcsolódhat. Lehet vicces, szomorú, rémisztő, szuperhősös, határt csak a képzelet szabhat.

A megvalósítás kapcsán szigorú technikai kikötések nincsenek, mindkét kategória filmje rögzíthető telefonnal és videókamerával is, a szerkesztéshez ugyancsak tetszőleges programokat és technikákat alkalmazhatnak az alkotók.

A pályázatra jelentkezni a [email protected] címen lehet név, életkor és kategória megadásával január 20-a 12 óráig. Az elkészült filmeket január 21-én este közösen nézhetik meg az alkotók és az érdeklődők, majd a szavazást követően kihirdetik a győzteseket. Mindkét kategória első helyezettje értékes díjban részesül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában