Csodálatos színes foltok varázsa

2022.05.31. 20:50

Megtartották Mezőfalván a foltvarrók éves találkozóját

A színek a belső érzelmi húrjainkat pengetik. Ehhez már csak ráadás az alkotás öröme, a közös érdeklődési pont, az együtt varrás közösséget teremtő élménye. A foltvarrók találkozóján jártunk Mezőfalván.

DH

A Mezőfolt tagjai 20 éve varrnak mindenki örömére

Forrás: A klub

Százhúszan fogadták el a meghívást a mezőfalvi foltosok éves közös varrására, amire a napokban került sor. A Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében megrendezett programra érkezők már nagyon várták a találkozást, hiszen a vírus okozta szigorú szabályok a foltvarrók összejöveteleit is megnehezítette. Ennek ellenére él és virul a foltvarrás hagyománya, miként a mezőfalvi összejövetel is bizonyította. A rendezvény résztvevőit Horgosné Rácz Éva, a házigazda Mezőfolt Klub vezetője köszöntötte. Kiemelte, hogy nagy öröm számukra újra találkozni és ugyanolyan lelkesedéssel állnak neki a közös varrásnak, mint azt tették a kezdetektől fogva két évtizeden keresztül. Merthogy ez az esemény egyben a húszéves jubileuma is a csapatnak. Annak idején tíz fővel indultak, és mára tizenketten alkotják e remek csapatot. Az idei közös varrásra egy madaras figurával készültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában