Virágos Székesfehérvár

2022.05.04. 07:10

A héten osztják ki a virágcsomagokat Fehérváron

Felvirágoztatjuk a megyeszékhelyet. Vagy legalábbis azok, akik a Virágos Székesfehérvár programban részt vesznek.

FMH

Az első kör május 5-én kezdődik

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A héten már megkezdi a növénycsomagok osztását az illetékes városgondnokság; a „pakkok” átvételéről elektronikus levélben értesítik az érintetteket – tudtuk meg az önkormányzat sajtóközleményéből.

Innen az is kiderül: a virágcsomagokat először a társasházak vehetik át május 5-én, csütörtökön 8 és 15 óra között. Az ablak/erkély kategóriát választók május 10-én és 11-én 8 és 17.50, míg május 12-én 8 és 16.20 óra között, az előre foglalt időpontban kapják kézhez a palántákat. A „családi ház” növénycsomagjait május 16-ától kezdve vehetik át.

A résztvevőknek tehát most kiemelten ajánlott figyelniük elektronikus postafiókjukat, hiszen az ablak/erkély kategóriában május 5-ig, csütörtökig lehet időpontot foglalni, míg a „családi ház” kategóriában május 6-tól, péntektől 12-ig, jövő csütörtökig jelezhetik, melyik a számukra leginkább megfelelő átvételi időpont.

A növénycsomagokat ebben az évben is az iparcikkpiac melletti parkolóban lehet átvenni. A városgondnokság kéri: mindenki tartsa be a foglalt időpontot, lehetőleg érkezzen pontosan!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában