Idén lesz motorostalálkozó is

2022.04.10. 14:49

Fekete Sasok motoros börzére hívó szava szólt Polgárdiban

Szeszélyes idő ide vagy oda, a vasak szerelmesei nem törnek meg. Ha a Fekete Sasok vasárnapi veterán és motoros börzére hívogatnak, ott a helye mindenkinek Polgárdiban!

V. Varga József

„Ezt kerestem már régóta!”

Forrás: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

– Áztunk-fáztunk szombaton, amikor a standok helyét karóztuk ki – meséli Horváth Péter, az egyik főszervező. – Van itt minden, mi motoros szem-szájnak ingere a búcsúban – tódítja kacsintva a szólásokat direkt kicsit keverve Csizmadia Károly, a legendás rendőrségi Volga tulajdonosa.

 

Sümegről befut a veterán korú Jeszenszky Antal, de a legöregebb „sassal” is parolázunk, Fekete Sanyi bá 78. életévét tapossa. Amott a kőszárhegyi Vörös János Honda gépét mutatja; a flaszteren a fehérvári Csákberényi Nagy András laza gumifüstöltetéssel fokozza a hangulatot, Yamaha XJ 600 N típusú, elnyűhetetlen motorja ’94-es évjáratú.

 

Kuti László Bakonycsernyéről kivételesen most kocsival érkezett, ugyanis Honda CBF 600-as motorját éppen műszakira készíti fel. – Nagy keletje van a Pannónia és a Simson alkatrészeknek – nyugtázza elégedetten Perlaki László alkatrész-kereskedő, aki hajnalban indult Kecskemétről, hogy tiszteletét tehesse polgárdi barátainál.

Szelíd motorosok, mint mi… – középen Horváth Péter, Vörös János és Polácska Marcsi
Forrás: V. Varga József

A helyi illetőségű Krizsanyik István retró régiségeit kínálja, oldalt egy úr pazar szívsonkákat húsvétra…

 

Polácska Marcsitól, a Fekete Sas Motoros Nemzetség elnökétől azt is megtudjuk, hogy két év kényszerszünet után a nyáron (július 8-án, 9-én és 10-én) végre újra megrendezik hagyományos nemzetközi motorostalálkozójukat, a 24. Fekete Sas Partyt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában