Tündértörténelem

2021.12.25. 09:00

Gyönyörű döntősök - Így szerepelt Fejér megye a Tündérszépek szépségversenyeken

Itt a Tündérszépek országos szépségverseny negyedik szériája, a jelentkezési szakasz már elindult. Ez alkalomból felidézzük, hogyan szerepeltek a Fejér megyei hölgyek az előző években.

feol.hu

Mint mindig, most is megyei szinten indul a verseny, aztán a regionális fordulókon keresztül jut el a legszebb 22 lány az országos döntőig.

 

Nevezz mielőbb, hogy részese legyél egy valódi tündérmesének! 

 

Tündérszépek 2019

 

Az első kör végeredménye

Megyénkből 30 lány mérette meg magát az első körben, közülük hárman – Török Tímea, Bodoki Bernadett és Kalló Jennifer – olvasóink értékelései alapján jutottak tovább a regionális fordulóba. Szerkesztőségünk szakmai zsűrije rajtuk kívül Szabó Vandának adta meg a további versenyzés lehetőségét.

Török Tímea Forrás: FMH
Bodoki Bernadett Forrás: FMH
Kalló Jennifer Forrás: FMH
Szabó VandaForrás: FMH

Bodoki Bernadett az országos döntőben 

Bernadett a régiós fordulóból egyedüliként jutott tovább az országos fordulóba. A megyei, majd régiós fordulóban is megmutatta, hogy amatőrként is van helye a szépségversenyben.

 

Tündérszépek 2020

 

Az első kör végeredménye

Megyénkből 21 lány mérette meg magát az első körben, akik közül három lányt szerkesztőségünk szakmai zsűrije, Sohonyai Edit író, Keller János színművész és Pásztor Zoltán, a Fejér Megyei Hírlap főszerkesztő-helyettese juttatott tovább a regionális fordulóba. Rajtuk kívül olvasóink még egy hölgynek adták meg a további versenyzés lehetőségét. A zsűri értékelése alapján az első helyen a 18 éves gárdonyi Dettre Anna végzett, mögötte a 27 éves bicskei Nagy Csilla, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára a 24 éves perkátai Mészáros Réka állhatott fel, míg a közönség a 23 éves dunaújvárosi Szabó Kitty Georginának szavazott bizalmat. 

Dettre Anna Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap
Nagy Csilla
Mészáros Réka
Szabó Kitty GeorginaForrás: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Mészáros Réka képviselte megyénket az országos döntőben 

A több mint 700 nevezővel induló Tündérszépek 2020 regionális mezőnyéből a szakmai zsűri döntése alapján a perkátai Mészáros Réka 3. helyezettként továbbjutva képviselte megyénket az országos döntőben. 

Tündérszépek 2021

 

Az első kör végeredménye:

Megyénkből 22 lány mérette meg magát az első körben, akik közül szerkesztőségünk szakmai zsűrije; Silye Sándor, Bokros Judit és Pásztor Zoltán, a Fejér Megyei Hírlap főszerkesztő-helyettese juttatott tovább három lányt a regionális fordulóba. Rajtuk kívül olvasóink még egy hölgynek adták meg a további versenyzés lehetőségét. A zsűri értékelése alapján az első helyen a 20 éves sárkeresztesi Pánczél Nóra végzett, mögötte a 24 éves kápolnásnyéki Szőke Natália, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig a 18 éves lovasberényi Egyed Orsolya állhatott fel. A közönség a 18 éves nagyvenyimi Orbán Abigélnek szavazott bizalmat

Pánczél Nóra
Szőke Natália
Egyed Orsolya
Orbán Abigél

Az országos döntő

Kedves arc és bájos mosoly. A 20 éves sárkeresztesi Pánczél Nóra képviselhette Fejér megyét a Tündérszépek 2021-es országos szépségversenyen. Bár Nóra korona nélkül maradt, örömmel osztotta meg velünk, hogy örök élmény marad számára ez a pár hónap.

Tündérszépek 2022? - Akár Te is lehetsz a következő!

 

IDE kattintva jelentkezhetsz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában