Országos szépségverseny

2021.12.15. 11:09

Értékes nyeremények és siker vár: lépj ki a rivaldafénybe, legyél te 2022 Tündérszépe!

Legyen 2022 a te éved! Ha folyton a szépséged dicsérik, szívesen mosolyognál a címlapokon, a tévében, a modellkarrier minden vágyad, jelentkezz most a Tündérszépek országos szépségversenyre!

Sz. A.

2022-ben, immár negyedik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre december 15-től jelentkezhetnek a 18-29 év közötti hölgyek. Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy megmutasd a szépséged a világnak, ha szeretnéd te képviselni megyédet a fináléban, ha be szeretnél törni a médiába vagy a szépségiparba, ne habozz, itt a lehetőség: nevezz mielőbb, hiszen az előzsűrizés folyamatos! A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket: egzotikus utazás két fő részére, értékes mobiltelefonok....

A verseny, ahogy eddig, úgy most is megyei szinten indul, majd a regionális fordulókon keresztül jut el a legszebb 22 lány az országos döntőig. A megyei fordulóba maximum 30 lány juthat be, ezért sem érdemes halogatni a nevezést. Saját portfólióval is jelentkezhetsz, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatodat, ha kéred! Ezt a jelentkezési lapon jelezd

A megyei fordulóból 4 lány (a zsűri döntése nyomán 3, valamint a legmagasabb értékelést kapott közönségkedvenc) jut tovább a regionális fordulóba, ahonnan az országos döntőbe vezet az út.

Szabó Orsi, 2021 Tündérszépe szerint nem érdemes habozni

2021 Tündérszépe, Szabó Orsi a 2022-es versenyen tanácsaival segíti majd a versenyzőket. Háziasszony-mentorunk ezúttal Kárpáti Rebeka 2013-as Miss Universe Hungary lesz, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter lesz.

S hogy miért kihagyhatatlan lehetőség a Tündérszépek?

A debreceni származású Szabó Orsinak a versenyünk például visszaadta a magába vetett hitét, hogy ha valamit szeretne, azt el tudja érni.

Azt javaslom azoknak, akik ki szeretnék magukat próbálni, hogy ne habozzanak! Jelentkezzenek még most, ne várjanak, hiszen így sokkal több idejük lesz mindezt megélni és a későbbiekben a lehetőségeket kiaknázni – tette hozzá a szőke szépség.

Kárpáti Rebeka örömmel vállalta, hogy háziasszony-mentorként segítse a lányokat. Máris megfogalmazott egy jó tanácsot:

– Azt tanácsolom a lányoknak, hogy natúr, természetes hatású fotókkal nevezzenek, és ilyen ruhákkal készüljenek a fotózásokra, mert így rajtuk lesz a fókusz, az ő szépségük érvényesül majd – mondta.

Eszenyi Eszter másodjára tér vissza mentorként. Szerinte a 2022-es Tündérszépek még sikeresebb és még jobb lesz, még többet tudnak majd mutatni, tanítani a lányoknak.

– A Tündérszépek azért kedves a szívemnek, mert a természetes szépség van a középpontban, közel áll hozzám a stílusa, ráadásul a közeg is nagyon barátságos. Ráadásul nagyon sok lehetőséget is rejt magában a jelentkezőknek, hiszen hírportálokon, tévében jelennek meg a lányok – sorolta a verseny előnyeit. 

Szarvas Andrea is második alkalommal segíti majd a Tündérszépeket mentorként, és üzent is a leendő versenyzőknek:

Annak, aki gondolkodik a nevezésen, azt tanácsolom, hogy próbálja ki magát! A szervezők és mi mentorok is azon dolgozunk, hogy a lányoknak  igazi élmény legyen a verseny, és hogy minél jobban felkészítsük őket. 

Szarvas Andi, Kárpáti Rebeka és Eszenyi Eszter a 2021-es Tündérszépek második udvarhölgyével Koncz Patríciával és királynőjével, Szabó Orsival

Fontos tudni, hogy a versenyt és a fotózásokat a hatályos járványügyi intézkedéseknek megfelelően, kollégáink és a fotózáson részt vevők egészségének védelmére ügyelve bonyolítjuk le. Az aktuális intézkedésekről időben értesítjük az érintetteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!