szponzorált tartalom

2021.06.08. 18:13

Lenyűgöző filmélményt hoz otthonodba a Philips új készüléke!

Itt a megoldás, ha minden eddiginél látványosabbá akarod varázsolni az otthoni tévézést: a Philips új Hue Play Sync HDMI szinkronizáló eszköze segítségével a látvány nemcsak a tévé képernyőjén, de akár az egész szobában megelevenedhet. Az alábbiakban Magyarország legnagyobb e-világítástechnikai szakáruháza, a Lumenet segítségével bemutatjuk, miért olyan különleges ez a készülék.

Elképesztő élmény, akadás nélkül

Akik hallottak már a Philips Ambilight rendszeréről, azok számára ez biztosan nem újdonság. Mostanáig ugyanakkor ez a látványvilág kizárólag a Philips saját televízióin volt elérhető – a Hue Play HDMI szinkronizáló box azonban lehetővé teszi, hogy bármilyen, HDMI kompatibilis televízióval átélhesd ezt az élményt. A végeredmény annyira különleges, hogy a legtöbben ezután már nem is akarnak enélkül tévét nézni!

Ahogyan már említettük, mostanáig ezt az élményt kizárólag Philips tévé megvásárlásával érhettük el. Bár a különféle oldalakon elérhetőek voltak utólagos megoldások, a legtöbb, eddig piacra került készülék lassú, általában fél-1 másodperces késéssel követik le a képernyő tartalmát. Ennek oka elsősorban a beépített hardver gyengesége, ahhoz ugyanis, hogy a fények a képernyőhöz igazodjanak, nagyteljesítményű feldolgozóegységre van szükség. Értelemszerűen az olcsó, néhány ezer forintos rendszereknél ez hiányzik. A Philips Hue Play HDMI szinkronizáló boxban a Philips tévéivel megegyező hardver található, így a végeredmény garantáltan tökéletes lesz.

4 eszközt is csatlakoztathatsz

A kompakt méretű multimédia doboz négy HDMI bemenettel rendelkezik, ezekre kell rákötni a külső eszközöket, amelyek műsorához igazodik majd a háttérfény. Kompatibilis a 4K felbontású tartalmakkal, illetve a HDR10+ és Dolby Vision technológiákat is támogatja a lehető legjobb élményért. Lényeges, hogy a készülék azonnal érzékeli, ha bekapcsoltál egy hozzákötött eszközt, így képes arra, hogy azonnal átváltson arra, ezáltal neked nem szükséged kézzel forrást váltanod.

Egyszerre legfeljebb 10 színes Philips Hue fényforrás vezérlésére képes: amennyiben az Ambilight-tal megegyező megoldást szeretnél, úgy a Lumenet a Philips Hue Play Gradient LED szalag használatát javasolja. A többféle méretben elérhető LED szalag a mellékelt tartozékokkal rögzíthető a tévé hátuljára, a Hue Play HDMI-vel együttműködve pedig tökéletes Ambilight-élményt biztosít.

Amikre szükséged lesz a használathoz

A készülék üzembehelyezéséhez le kell töltened az Androidra és iOS-re elérhető Philips Hue alkalmazást. Az ingyenes applikációval részletesen beállíthatod az eszköz működését, változtathatsz a fényáram erősségén és a mozgáskövetés intenzitásán is.

Lényeges, hogy a készülék önmagában nem vezérli a fényforrásokat, ha tévéhez akarod használni, akkor a működéshez elengedhetetlen egy 2. generációs Philips Hue Bridge is. A Lumenet szakértői felhívják a figyelmet, hogy most elérhető egy speciális promóciós készlet, amelyben nemcsak magát a Bridge-et, de 2 darab E27-es Hue színes fényforrást is találsz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában