A tavalyi járvány idején kezdték a munkát

2021.01.13. 07:20

Hamarosan megérkeznek a fitneszgépek Pázmándra

Hamarosan már nemcsak a sportközpontban, de az előtt is mozoghatnak a pázmándiak. A lakosság megkérdezése alapján ugyanis itt kap helyet az a „felnőttjátszótér”, azaz fitneszpark, melynek alapjai már látszanak.

S. Töttő Rita

A fitneszpark alapjai már elkészültek

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

A konditermek mintájára sok helyen szabadtéren is kialakítottak időjárásálló fitneszparkokat, amelyek bárki számára ingyenesen látogathatók. A mozgás eme formáját hamarosan a pázmándiak is űzhetik, ugyanis a park alapjait már kialakították. Az állami támogatásból vásárolt fitneszgépek hamarosan kikerülhetnek a tervezett helyükre.

A fitneszpark alapjai már elkészültek
Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Virányiné Reichenbach Mónika, Pázmánd polgármestere elmondta:

– Még a járvány alatt álltunk neki a munkálatoknak, de hamarosan befejezzük a sportparkot, amelynek elhelyezéséhez kikértük a pázmándiak véleményét. Arról döntött a lakosság, hogy a sportközpont mellett alakítsuk ki a gépparkot, mert egyébként is ez a sportolás központja a faluban. Az alap, mint látható, már elkészült, heteken belül megérkeznek a fitneszgépek is. S mivel a pázmándi sportcsarnok előtt kap helyet, így a közeli iskolának is lesz lehetősége szabadidős sportolási lehetőséget biztosítani a diákoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában