csatlakozz te is!

2020.11.19. 07:05

Idén is folytatódik Rácalmáson a Hagyj el egy mikuláscsomagot kezdeményezés

Egy fiatalember indította útjára 2018-ban a közösségi médiában a kezdeményezést, amelyben arra kérte a településén lakókat, hogy december 6-án hagyjanak el az utcán egy mikuláscsomagot, így szerezve örömet valakinek, aki megtalálja azt.

Körmendi Erzsébet

Forrás: Pixabay

Ezt az ötletet szeretné a Jankovich-kúria Rendezvény- és Turisztikai Központ meghonosítani a településen. Tehát bárki, aki szeretne ebben az jó szándékú örömszerző kezdeményezés megvalósításában részt venni (magánszemély, vállalkozás, intézmény), december 6-án reggel tegyen ki Rácalmás bármely pontjára egy-egy mikuláscsomagot egy kedves ünnepi üdvözlettel, jókívánsággal – írja a duol.hu. Érdemes a csomagot forgalmasabb helyen hagyni, lehetőleg nem a földön, hogy tiszta maradjon. Jó választás lehet a buszmegálló, az orvosi rendelő vagy az iskola, óvoda közelében valamilyen hely. Mi kerüljön a csomagba? Romlandó dolog biztosan ne, inkább édesség, apró játék, mogyoró, előre csomagolt magvak és ezek mellé egy kedves üzenet.

A Jankovich-kúria dolgozói azt kérik, megtalált csomagokról küldjenek fotót nekik. További információért hívják őket bátran a 06-30/6322-683-as telefonszámon, vagy írjanak nekik az [email protected] e-mail-címre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában