Várják a műveket

2020.05.05. 14:30

A Hetedhét Játékmúzeum gyermeknapi pályázatot hirdetett

„Mesélj nekünk!” címmel hirdetett gyermeknapi pályázatot a Hetedhét Játékmúzeum, a pályamunkákat az [email protected] e-mail címre várják 2020. május 25-ig.

feol.hu

20191123 Székesfehérvár Kalandozás Réberádiában címmel családi nap a Réber-kiállítás kapcsán a Hetedhét Játékmúzeumban Fotó: Fehér Gábor FG Fejér Megyei Hírlap

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap / Illusztráció

A pályázatra rajzokat, fotókat, vagy videókat várnak arról, hogy a gyerekek miért szeretik a Hetedhét Játékfesztivált, mi a legkedvesebb élményük a fehérvári gyereknapról!

A pályázatban részt vevők az alábbi három kategóriában pályázhatnak:

  • 1. Rajz: rajzold le, fotózd le és küldd el nekünk a kedvenc játékfesztiválos élményedet! Bármilyen technikával dolgozhatsz!
  • 2. Fotó: küldd el kedvenc játékodat! Vicces, ötletes beállításban lefotózott játékokat várunk. Ha szeretnél, rajta lehetsz a képen Te is!
  • 3. Videó: vedd fel és küldd el nekünk élménybeszámolódat úgy, ahogyan Te szeretnéd! Bátran légy kreatív! (A videód maximum 10 perc hosszúságú legyen.)
  • A pályamunkákat az [email protected] e-mail címre várják 2020. május 25-ig.

    A pályamunkák leadásakor meg kell adni: a nevet, e-mail címet és a telefonszámot.

    A pályázaton részt vevők között 7 db ajándékcsomagot sorsolnak ki a Hetedhét Játékmúzeum „saját márkás” ajándéktárgyaiból, játékaiból. A sorsolás időpontja és eredményhirdetés: 2020. május 30. szombat

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában