Közérdekű

2020.01.22. 16:34

Péntektől látogatási tilalom a Fejér megyei kórház minden fekvőbeteg ellátást végző intézményében

Péntektől látogatási tilalmat rendelt el a Fejér megyei kórház – minden fekvőbeteg ellátást végző intézményében. Így a fehérvári telephelyen kívül a csákvári és a móri betegekhez is csak holnapig mehetnek a látogatók! Az influenzaszezon megkezdődött.

S. Töttő Rita

Fotó: Archív

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház felhívta a figyelmet, hogy hamarosan látogatási tilalom lép életbe a fekvőbeteg ellátást biztosító intézményeiben. Krisztián Erika megyei tisztifőorvos kérésére, történik mindez, ezért január 24-től, azaz most péntektől egészen visszavonásig lesz életben a látogatási tilalom – a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórházban, mely az intézmény valamennyi – azaz a csákvári és a móri – telephelyét is érinti.

A közlemény szerint az intézkedésre azért van szükség, mert az adatok alapján, Fejér megye egész területén az influenzaszerű megbetegedések 100 ezer lakosra vonatkoztatott aránya meghaladta a járványos küszöbérték kétszeresét. A látogatók számára azonban jó hír, hogy kaptak egy kis haladékot, tehát csütörtökön még mehetnek az intézményekbe, hogy szeretteik mellett lehessenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában