2020

2020.01.07. 15:00

Márk és Anna, új barlang a Velencei-hegységben, tűzijáték-kérdés, tragédia: így kezdte az évet Fejér megye

Idén is izgalmasan telt az év első napja, összeszedtük 5 hírt ami bemutatja hogyan is indultunk 2020-ban.

Feol.hu

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Megyénk első babája január elsején 3 óra 55 perckor a Szent György kórházban látta meg a napvilágot: Meszecsov Márk (4060 gramm, 53 centiméter) természetes úton született, édesanyja Meszecsov Barbara

Az első székesfehérvári újszülött nem siette el a dolgot: Vizer Anna (3050 gramm, 48 centiméter) 10 óra 20 perckor született, édesanyja Vizer Kinga.

Tarsoly Péter december 24-én vágott neki a Velencei-hegységnek. Hozzánk eljuttatott beszámolója szerint egy új, nagyméretű konzekvenciabarlangot fedezett fel. Útnak indultunk és bejártuk mi is!

Az üreg végén hatalmas omladékzóna található fluoritos karcerekkel átszőve. Tarsoly Péter (jobbra) mellett egyik kísérője, Ágnes, valamint bizonyítva, hogy velük voltunk, lapunk egyik munkatársa csodálkozik rá a természet nagyszerűségére
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az újév első napján olvasónk, Ágnes lepett meg minket néhány fotóval, melyeket Pákozdon készített egy ott telelő gólyáról.

Fotó: Olvasó / Ágnes

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere közösségi oldalán szavaztatta meg a sokakat érintő kérdést. Mint kiderült, a most szavazók 83 százaléka – 23 100 fő – nem szeretne a jövőben önkormányzati szervezésű szilveszteri tűzijátékot Székesfehérváron.

Összeütközött egy kisteherautó és egy gépkocsi péntek délben Fejér megyében, a 6-os főút Százhalombatta és Ercsi közötti szakaszán.

Fotó: Police.hu

A baleset következtében egy 34 éves férfi a helyszínen életét vesztette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában