Szőke? Barna?

2018.09.05. 16:00

Frizurák és hajápolás ősszel – Így látja a fehérvári fodrászmester

Ahogy elhagyjuk a napsütötte évszakot, úgy gyűrűzik be a frizurák árnyalatai közé is a melegebb, barnás, rezes tónus.

S. Töttő Rita

Csodás frizurákra számíthatunk ezen az őszön is

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

A frizurák a 2018-as őszön kicsit sötétednek, vörösödnek, megjelennek a burgundi, a rose gold és a réz árnyalatai – vetíti előre a következő szezon trendjeit Deres Nóra, fehérvári fodrászmester. A hullámok azonban továbbra is nagyon kedveltek lesznek, sőt, minél több és textúráltabb, annál jobb. Az úgynevezett bob fazon, főleg annak hosszabb formája, szintén nagyon divatos lesz, ahogy a frufru is – mondja Nóra. Ez utóbbinál jelenleg az éles, tömött, egyenes fazonokkal kísérleteznek most a fodrászok és a vendégek. Az idei őszön is különböző színátmenetekben pompázhat a hölgyek haja, ez a trend már évek óta tartja magát. Nem véletlenül: a jól elkészített technikákkal igazán természetes hatás érhető el. A frizurákon tetten érhető különleges bevágások most a bátor hölgyek kedvence, s mint kiderült, nem csak a fiatalok körében, hiszen az idősebb korosztály is örömmel kísérletezik vele, a fiatalos hatás érdekében.

Csodás frizurákra számíthatunk ezen az őszön is
Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Az ősz arra is kiváló időszak, hogy a nyáron igénybe vett hajat újra jó formába hozzuk – hívja fel a figyelmet a szakember. Deres Nóra úgy véli, az erőteljes otthoni ápolások előtt mindig kérjük ki szakember tanácsát, mert akár rosszabb is lehet a helyzet egy elrontott kezelés után, mint amilyen előtte volt...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában