hagyományok és tervek

2018.04.05. 17:00

Így tölti a nyarat a 2017-es Fehérvár Szépe győztese

Reichert Karolina idén érettségizik, így izgalmasan telik számára a tavasz!

Tringli Alexa

Bár Reichert Karolina, Fehérvár Szépe - a Fejér Megyei Hírlap Királynője a családjával tölti a szilvesztert, rendszerint bulizós az új év várása, ünneplése. Azért a hagyományok náluk is megjelennek: minden év végén lencsét, illetve virslit főznek, reménykedve, hogy a következő esztendőben sem kerüli el őket a szerencse

Fotó: Koppán Viktor Dávid

Karolinával először a húsvétról beszélgettünk, hogy kiknek a körében töltötte el az idei ünnepet.

- A mi családunkban szokás volt locsolkodni és tojást festeni. Mindig összejött a család egy helyre, ahol közösen tartottuk meg az ünnepet és együtt ebédeltünk. Idén sajnos nem tudtunk úgy ünnepelni ahogyan eddig, mert a nővéremnek dolgoznia kellett külföldön. Éppen ezért hogy senki ne töltse egyedül ezt az ünnepet, mi is szűk családi körben kint voltunk vele Bécsben.

Milyen volt a húsvéti menü, inkább hagyományos, vagy előnyben részesítik az egészségesebb konyhát? A nyereményként kapott személyre szabott edzés most biztosan jól esik a sok finomság után!

- A húsvéti menüben nálunk mindig szerepel a kaszinó tojás, a sonka és a hidegtál. Sajnos nem tudok ellenállni a süteményeknek, ezért nagyon jól jön a nyert edzés lehetőség, amivel az ünnepek alatt felszedett kilókat könnyen le lehet adni.

Az idei Fehérvár Szépe versenyen Ön is részt vesz? Esetleg nem biztatja ismerőseit, barátnőit, hogy nevezzenek ők is?

- Tervben van, hogy idén részt veszek a Fehérvár Szépe eseményein, akár segédkezni a felkészülésben, vagy csak beszélgetni a lányokkal a versenyről. Szeretnék bátorítani mindenkit hogy próbálja meg a versenyt, hiszen semmit sem veszíthet vele, viszont nagyon sokat lehet belőle tanulni, új emberekkel lehet megismerkedni és sok jó élményt lehet szerezni. Ha valaki ki szeretné próbálni, milyen is a kifutón, akkor jelentkezzen bátran, meg bánni semmiképp nem fogja.

Vannak már tervei a nyárra?

- A következő pár hónapom nagyon sűrű. Már készülök a Miss Alpok Adria versenyére és az érettségire is pár hét múlva kerül sor. Amit tudni lehet rólam hogy, nem szeretek otthon ülni, így a nyarat is családommal és a barátaimmal töltöm. Jelenleg munkát keresünk a barátnőimmel az EFOTT fesztiválra, ahol munkával igaz, de együtt tudunk lenni. Idén is jelentkezem önkéntesnek a Fezen fesztiválra, ahol már negyedik alkalommal leszek hosstess. A nyert nyaralás helyszínét sikerült kiválasztani. A választás Mallorcára esett, sajnos a nyaralásra csak októberben kerül sor, amire két testvéremmel megyek. Szeretnék minél több napot kihasználni a nyárból, hiszen a nyár az egyik legjobb dolog egy fiatal életében így, szeretném eseménydúsan és hasznosan eltölteni ezt az időt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában