Nap lánya és hónap szépe is volt

2024.04.06. 18:00

Zsuzsi már a negyvenet tapossa, de még mindig megállná a helyét a szépségversenyen!

Pörgős, céltudatos, kedves és mindemellett hatalmas szíve van. Bérces Zsuzsi fitnesz edző utálja a dologtalan napokat, mindig csinál valamit. Nemrég, egyik edzése előtt leptük meg, hogy 10 évvel ezelőtti fotójáról kérdezzük. Bizony-bizony, korábban a nap és hónap lánya is volt a fülei édesanya, aki mint elmondta, anno, ezeket a képeket nézve kapott motivációt arra szülés után, hogy visszanyerje bomba alakját. Jelentjük: sikerült!

Kecskés Zoltán

Azóta kiszőkült és családanya is lett, de a humora és a szépsége mit sem kopott.

Fotó: FMH Archív, Greksa Hajni

Arcára olyan öröm ült ki, mintha egy évtizedet fiatalodott volna, láthatóan magával ragadták az érzelmek a fotók láttán:– Egy kis nosztalgia, milyen jó is ez! Köszönöm! – ez volt az első reakciója, csillogó szemeiben pedig minden pozitív érzés előjött, amit akkoriban átélt. Néhány másodperc időutazás után aztán fülig érő szájjal meséli mit is jelentett neki akkoriban ez a verseny és az elkészült fotók!

„Különös érzés, amikor a fiatalabb éned visszamosolyog rád" 
Fotó: FMH-Archív

– Nem gondoltam volna, hogy valaha zavarba lehet hozni, de most sikerült! Különös érzés, amikor a fiatalabb éned visszamosolyog rád! 10 éves ez a kép, 30 éves voltam, amikor a hírlap fotósával véletlenül összefutottam a bíróságon, beszélgettünk és ő kérdezte lenne-e kedvem indulni? Igent mondtam! Nap lánya, hónap szépe, majd második lettem az év szépe versenyben is. Hogy mit adott a megmérettetés? Még több önbizalmat (nevet!). Majd megházasodtam és jöttek a gyerekek is, majd egy költözés alkalmával előkerültek ezek a fotók, amelyeket nézve motivációt kaptam, hogy visszanyerjem a formán. Láthatod sikerült! Így bátran biztatok mindenkit, aki gondolkozik, hogy megmérettesse magát, ne habozzon, hiszen ahogy hallom a Tündérszépek versenye is hasonló keretek között zajlik. Fotózás és szavazás, ráadásul most egy országos döntőbe is el lehet jutni. Szóval csajok hajrá, tegyétek meg az első lépést, hiszen nincs mit veszítenetek! – zárta gondolatait, majd felpattant és köszöntötte a zumba órájára érkezőket. Bekapcsolta a zenét és indulhatott az önfeledt szórakozás!

Nevezz még most a Tündérszépek versenyére, mielőtt betelnek a helyek!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Fejér vármegye szépségei Veszprém, valamint Zala hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!