Igéző tekintet

2024.03.30. 18:00

Tündérszépek: A felcsúti szépséget, Varga Dorinát szereti a kamera (videóval!)

Barátnője, a korábbi Tündérszépek döntőse Kis Laura Dóra biztatására jelentkezett a szépségversenyre a táncoslábú felcsúti Varga Dorina, aki tűsarkú cipőjében mutatta meg sportos idomait a kameránknak. Elmondása szerint nagyon izgult, de aztán gyorsan feloldódott és csak úgy szárnyalt a fotózáson, ami a képein is visszatükröződik.

Kecskés Zoltán

Varga Dorina nagyon élvezte a fotózást, álma, hogy ott legyen az országos döntőben.

Fotó: Bagotai Zsanett

Már a sminkelés közben látszott Dorinán az izgatottság, annyira aranyos volt. Ám amint felkapcsolódtak a fények és kameránk elé állt, egy szempillantás alatt elengedte magát. Igéző tekintetével, bájos mosolyával valósággal megzabolázta a környezetét, egyszerűen imádta kamera, akár utcai, elegáns, vagy éppen bikinit öltött magára, Tündérszépünkről sütött a jókedv, csak úgy ragyogott.

Nevezz még most a Tündérszépek versenyére, mielőtt betelnek a helyek!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Fejér vármegye szépségei Veszprém, valamint Zala hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

A szőke szépség elmesélte, hosszú út vezetett addig, míg végül ráklikkelt a jelentkezés gombra, amiben barátnője, Kis Laura Dóra, a korábbi Tündérszépek döntősének biztató szavai is nagyban hozzájárultak, aki a szépségversenynek köszönheti modell karrierjének beindulását. Dorina elárulta azt is, mindemellett párját is szerette   volna meglepni és büszkévé tenni a jelentkezéssel. Reméli, fotóival elnyerheti a FEOL és a Fejér Megyei Hírlap olvasóinak támogatását, hogy megvalósítása álmát és szűkebb hazáját, Fejért képviselhesse a Tündérszépek országos fináléjában. Ő mindent megtesz addig is, hogy tánccal és edzéssel megőrizze bomba alakját a döntőre is.

A fotókat pedig hamarosan ti is láthatjátok a feol.hu-n. Addig is kövessetek minket a továbbiakban is, hiszen újabb szépségek érkeznek hamarosan hozzánk a stúdiónkba.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!