Fellépés helyett elhajtottak

2024.04.24. 19:47

Faképnél hagyta rajongóit Bruno X Spacc Fehérváron

A Szakmák Utcája 2024-ben ismét megnyitotta kapuit és számos programmal várta az érdeklődőket a Széchenyi István Műszaki Technikum udvarán.

Feol.hu

Forrás: Székesfehérvári Szakképzési Centrum közösségi oldala

Bár az időjárás nem volt kegyes, a rendezők mindent megtettek, hogy a meghirdetett programok mind megvalósuljanak, így beköltöztek a torrnaterembe, hogy a diákok megismerhessék a különböző szakmákat. Amikor pedig a viharfelhők elvonultak, a kinti színpad is bevetésre került Rekop György humorista által, aki sokak arcára csalt mosolyt. Őt követte volna Bruno X Spacc, akiket jó páran már az ígért kezdés előtt egy órával vártak az első sorban. Tény és való, hogy a hatalmas füves területen nem volt tömeg, amihez a fiatal duó már hozzászokott, ám volt jó pár csillogó szem telefonnal a kezében, aki csak arra várt, hogy együtt énekelhessen kedvenceivel. Ez sajnos nem valósult meg, ugyanis amikor a két énekes meglátta, hogy milyen kevesen vannak, egyszerűen beszálltak a buszba és elhajtottak a helyszínről, csalódást okozva ezzel mindazoknak, akik a hideg ellenére is vártak rájuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!