Nézz be velünk a fotózásokba!

2024.03.09. 15:00

Tündérszépek képválogatás: így ragyogj a kamera előtt! (galéria!)

Néhány megyében már zajlanak, Fejérben jövő héten kezdődnek a fotózások az idei Tündérszépek versenyére. Ebből az apropóból visszautazunk a kezdetekre: hírportálunk összeválogatta az általunk vélt legjobb képeket a Tündérszépek 2019-es szériájából. Ne feledjétek, az idei versenyre még mindig tudtok jelentkezni!

Kecskés Zoltán

Kalló Jennifer, Török Tímea és Bodoki Bernadett nyerte el 2019-ben, a Tündérszépek első körében olvasóink bizalmát.

Fotó: FMH/Archív

2019-ben indult el először Tündérszépek szépségversenyünk, amely nagy népszerűségnek örvendett, mind a jelentkezők, mind olvasóink körében. Érdekesség, hogy akkor egy tavaszi és őszi fotózás is zajlott, akik között ott volt az a szépség, aki a megyénket képviselhette. A lányok akkor is lelkesen vágtak bele a kalandba, hogy profi fotósaink utcai és elegáns szettben, valamint bikiniben kapják őket lencsevégre. Mondanunk sem kell, hogy gyönyörű képek születtek megyénk szépségeiről, csak úgy tündököltek tündéreink! 

A szakmai zsűri Szabó Vandát is versenyben tartotta. 
Fotó: FMH-Archív

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Fejér vármegye szépségei Veszprém, valamint Zala hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

Akkor megyénkből 30 lány mérette meg magát az első körben, közülük hárman – Török Tímea, Bodoki Bernadett és Kalló Jennifer – olvasóink értékelései alapján jutottak tovább a regionális fordulóba. Szerkesztőségünk szakmai zsűrije rajtuk kívül Szabó Vandának adta meg a további versenyzés lehetőségét. Közülük pedig végül Bodoki Bernadett kapta meg a lehetőséget hogy az első Tündérszépek fináléjában Fejért képviselje, megmutatva, hogy amatőrként is van helye a szépségversenyben.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!