Szereti a megyénket, gyakran látott vendég nálunk

2024.03.10. 13:00

Álomból valóság – megjelent Szajkó Anita első videoklipje (videóval!)

Egy álmom valósult meg, nagy élmény volt számomra a forgatás – mondta Szajkó Anita énekesnő a FEOL-nak, miután megjelent a gyönyörű Gödöllői Királyi Kastély Mária Valéria-szalonban forgatott első videoklipje.

Kecskés Zoltán

Szajkó Anita énekesnő, élvezte a forgatás minden pillanatát.

Fotó: Vitális Szibilla

Szajkó Anita előadóművész neve ismerősen csenghet olvasóinknak, ugyanis gyakran látott vendég Fejérben az  énekesnő. Fellépett már szűkebb hazánkban a Budapesti Kamaraoperával, de önálló koncertet is adott már a Velencei-tó partján. Megkeresésünkre elmesélte, hogy mekkora öröm számára, hogy megjelenhetett első videoklipje, amit meleg szívvel ajánlj olvasóink figyelmébe is. Az ő ajkáról még a német nyelv is varázslatosnak tűnik!

Énekhangjától még a német nyelv is varázslatosnak tűnik!
Fotó: Vitális Szibilla

A miskolci születésű hölgy kérdésünkre elmondta, hogy egy szerencsés véletlennek köszönheti a klip megszületését: – Gyerekkori álmom valósult meg, hogy létrejöhetett. Régóta szerettem volna egy klipet, és pont “kapóra jött”, hogy A keringő születése c. CD-t vettünk fel a Savaria Barokk Zenekarral, amelyen ez a dal (Franz Schubert: Lied aus Wien) is szerepel. Megtisztelő volt, hogy a karmester úr úgy gondolta, remek lenne, ha elkészülne velem ez a klip. Én kitaláltam a forgatókönyvet és a stábbal közösen megvalósítottuk. Élveztem minden pillanatát. Remélem, hamarosan Fejér megyébe is ellátogathatok és hallhatja közönség is az előadásomban!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!