Duplán ünnepelt a család

2024.01.29. 10:10

Óriási meglepetés érte Dudar Ferit!

Dél-Fejér egyik kedvenc mulattatója, Dudar Feri a napokban töltötte be az 50. életévét, viszont arcán cseppet sem látni letörtséget, vagy szomorúságot. Sőt, hatalmas lufikkal és rögtön egy meglepetés bulival kezdte meg az ötödik X-et, amiről természetesen előre nem is tudott.

Kecskés Zoltán

Megtelt a kislángi művelődési ház Dudar Feri 50. születésnapjára.

Fotó: Interjúalany

Igazán különlegesre sikeredett a mulatós fenomén kerek évfordulója, amelyet egy baráti társasággal ünnepelt a kislángi művelődési házban. Mint megtudtuk, saját maga már szervezte a születésnapi buliját, ám a meglepetésére mindenki egy héttel korábban jött, hatalmas meglepetést okozva ezzel Dudar Ferinek, aki örömmel mesélt a FEOL-nak a napról.

– Nagyon örültem a bulinak és be kell valljam nem számítottam rá. Úgy volt, hogy 27-én tartom a feleségemmel együtt, aki szintén ebben a hónapban ünnepel, aztán jött a meglepetés: mindenki egy héttel korábban jött! – osztotta meg mosolyogva az énekes-zenész. Kiemelte, maximálisan jól érzi magát, és amíg család, barátok, fellépések, és ennyi jó éri az életben, addig azt teszi, amihez a legjobban ért: mulattat – fűzte hozzá.

Ott volt mindenki, aki számít. Dudar Feri (balról a második) nagyon meglepődött.

Mint megtudtuk, mindenki ott volt, aki számít, sőt olyan is eljött, akivel régóta szerette volna felvenni a kapcsolatot. Beszélgetésünk során háláját fejezte ki sógornőjének és unokaöccsének, hogy megszervezték ezt a fergeteges bulit, illetve mindazoknak, akik eljöttek: – Igazából sokan kérdezték hogy milyen 50 évesnek lenni? A válaszom az volt, hogy ugyan olyan, mint 49-nek. Jó érzés ez, hiszen sajnos sokan nem érik meg ezt a kort sem. Hálás vagyok, hogy ennyi jó ember vesz körül. Körülbelül 75-en voltunk, de még legalább ennyien köszöntöttek fel ilyen meg olyan módon.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!