Ez lehet az EB himnusza?

2024.01.16. 20:30

Közös dallal robbantott Azahriah és Szoboszlai (videó)

Persze csak a mesterséges intelligenciának köszönhetően, de pillanatok alatt kapott szárnyra és ért el több tízezres megtekintést az a feldolgozás, amelyben Szoboszlai és Azahriah "együtt énekel".

Feol.hu

Forrás: YouTube videó

Talán egyik nevet sem kell bemutatnunk kedves olvasóinknak, hiszen Azahriah korunk legfelkapottabb zenei előadója, míg Szoboszlai Dominik, a Liverpool középpályásaként tanította meg egy egész világnak, hogyan is kell kiejteni a nevét. Mindketten példaképek, több milliós követőtáborral és történelmi sikerekkel a hátuk mögött. Azahriah leghíresebb slágere a "Mindegy", közel 42 milliós megtekintést tudhat magáénak a legnagyobb videómegosztó portálon. A dalt a mesterséges intelligencia segítségével most újraalkották, a főszerepet pedig Szoboszlai Dominik kapta. A rajongók tetszését azonnal elnyerte és futótűzként kapott lángra a közösségi médiában. Többen úgy nyilatkoznak a dal alatt, hogy akár a 2024-es Európa Bajnokság himnusza is lehetne, amelyre egyenes ágon jutott ki a magyar válogatott. Nemcsak zseniális dalszöveg született, hanem egy rögtönzött videoklip is, amelyben Szoboszlai híres "pálinkás jelenete" is helyet kapott. Egy szó mint szász, biztos sok magyarnak okoz dallamtapadást a Mindegy új verziója és biztosan az EB alatt is többször felcsendül majd.

Hallgassák meg Önök is és írják meg nekünk kommentben, hogy tetszik!

Egyébként nem ez az első dal, amelyet a Liverpool fehérvári klasszisa ihletett, hiszen a "Vörösök" szurkolói többször is megénekelték már mennyire örülnek Szoboszlai érkezésének. Íme ezek az alkotások is:

@alekhornes I Wanna Dance With Szoboszlai🎶🇭🇺 You probably have heard this song/chorus already. Im having to much fun with this song, so I added my own verse😅🕺🏼 #carpool #szoboszlai #chant #liverpool #hungary #fyp ♬ original sound - ALEK
@abossnight Thoughts on this new Dominik Szoboszlai song? 🎶🇭🇺 (🎥: Jack Gillbanks) #LFC #LiverpoolFC #Liverpool #YNWA ♬ original sound - BOSS Night

Nektek melyik az abszolút kedvencetek?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!