Egy közös fotó

2024.01.11. 10:35

A kálozi zenésztestvérek több koncertjén is részt vett már "Hide the Pain Harold"

Horváth Elemér "Emi" hegedűművész és testvére, a zongorán játszó Horváth Péter – olykor Buch Tibor színművész-énekessel kiegészülve – sokak kedvence Fejér megyében.

Szanyi-Nagy Judit

A kálozi hegedűművész Arató Andrással, avagy Hide the Pain Harolddal készített közös képet

Fotó: Horváth Elemér Emi közösségi oldala

Szűkebb otthonunkban is több koncertet tudhatnak már maguk között, de ha kell, a megyehatáron túlra vagy pedig a televízióba is ellátogatnak. Így történt ez korábban is, amikor a Duna Televízió Család-barát című műsorába kapott meghívást Horváth Elemér "Emi". Ő, valamint a fájdalmas-mosolygós arckifejezése miatt internetes mémmé vált Arató András (világszerte ismert neve: Hide the Pain Harold, azaz Fájdalmát Elrejtő Harold) az imént említett műsor vendégeiként a felvétel előtt, a várakozóban ismerték meg egymást.

– Nagyon kedves, barátságos ember. Már több koncertünkre eljött – jellemezte lapunknak Arató Andrást a kálozi hegedűművész, aki azt is elmondta: a közös fotó a szolnoki színházban, a Bor, Mámor, Szerelem című előadáson készült még január első hetének végén.

Forrás: Ripost

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!