Ez volt élete eddigi legjobb éve

2022.12.28. 10:00

Szick Petra Dóra: Szeretném a szívem követni minden helyzetben

Az idei évben sem unatkozott az alcsúti felmenőkkel is bíró, egykori szépségkirálynőnk Szick Petra Dóra, aki a modellkedésben megtalált önmagát 2022-ben.

Kecskés Zoltán

Szick Petra Dóra: az idei év volt az egyik legszuperebb az életemben.

Forrás: Szick Petra Dóra

Hogyan nézett ki a karácsonyod?

– Nálunk egy igazi családjárás volt. 24-én egy finom ebéddel kezdtünk anyukám szüleinél, majd ezt követően édesapám szüleinél fogyasztottul el a finomságokat, majd jött unokatesóm és a szentestén már együtt volt a család. Meghitt volt, ünnepi és békés. Teljesen feltöltődtem. Természetesen a közös filmnézés sem maradhatott el. A Reszkessetek, betörők hagyományos családi program! Jó volt kicsit együtt lenni!

Megengedtél ilyenkor magadnak egy kis csalást a kalória terén?

– A karácsonyi menü mindig nagyon nehéz, mivel vegetáriánus vagyok és ilyenkor a család hallal eszik halat és hússal húst. természetesen a desszerteknek és a finom sütiknek ilyenkor nem mondok ellent, most se tettem.

Mit kértél a Jézuskától?

– Szerelmet, boldogságot és egészséget.

Így visszatekintve hogyan értékeled a 2022-es éved?

– Szerintem az idei év volt az egyik legszuperebb az életemben. Álommunkám van, éltem Amerikában, világot láttam, szerettem és tapasztaltam. És ami a legfontosabb, hogy végre igazán boldog voltam mindennel, amit az élet adott. Hálás vagyok a sorsnak és a 2022-es évnek.

Megvan már az újévi fogadalmad?
– Igen! A 2023-as évben szeretném a szívem követni minden helyzetben és merni. Nekivágni új dolgoknak és kalandoknak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!