hogyan tovább?

2021.01.24. 11:38

Gulácsi: remélem, egyeznek a terveink a Leipziggel

Nyitva hagyta a jövőjére vonatkozó kérdést Gulácsi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa egy német tévéműsorban.

16 January 2021, Wolfsburg: Football: Bundesliga, Matchday 16, VfL Wolfsburg - RB Leipzig at Volkswagen Arena. Leipzig goalkeeper Peter Gulacsi catches the ball. Photo: Michael Sohn/Pool AP/dpa

Forrás: Pool AP/dpa

Fotó: Michael Sohn

„Nemcsak a következő két és fél évben szeretnék a legmagasabb szinten játszani, hanem remélhetőleg sokkal tovább” – jelentette ki a lipcseiek alapembere a ZDF közszolgálati televízió műsorában. „Remélem, ez egyezik a klub terveivel” – tette hozzá.

Szombaton ügynöke, Hasan Cetinkaya közölte, hogy a 30 éves futballistának van egy záradék a 2023 júniusáig szóló szerződésében, amely alapján idén nyáron akár el is hagyhatná a német egyesületet. A svéd menedzser konkrét összegről nem akart nyilatkozni, csak annyit árult el, hogy „még a koronás időszakhoz képest is nagyon alacsony”.

Gulácsi 2015 júliusában, a Red Bull Salzburgtól szerződött Lipcsébe, ahol hamar stabil kezdővé vált, mostanra pedig a csapat egyik kulcsembere és legjobbja.

A Bild napilap úgy tudja, hogy az RB Leipzig szívesen kifizeti a játékosért a záradékban szereplő összeget.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában