Bulvár-celeb

2021.09.03. 08:48

A közműlopással vádolt Lagzi Lajcsi állítja, továbbra is zaklatják (videó)

Lagzi Lajcsit továbbra is zaklatják, egyik éjjel például rejtélyes telefonhívást kapott, ami miatt feljelentést is tett. Azóta már a gyerekeit elköltöztette otthonról.

Forrás: Bors

Néhány hete csalók keresték meg a postásán keresztül Galambos Lajost, azt ígérték, felmentetik minden vádpont alól, és ezért 200 millió forintot kértek. A trombitás viszont szólt a rendőrségnek, családjának azonban sokáig nem merte elárulni, hogy mi történt, féltette őket – írja az Origo.

Lajcsi segítségével három embert sikerült letartóztatni, ennek ellenére tovább zaklatják,

egyik éjjel például rejtélyes telefonhívást kapott, ami miatt feljelentést is tett. Azóta már a gyerekeit elköltöztette otthonról, és különleges biztonsági rendszert szereltetett be.

A TV2 Tényeknek azt mondta, voltak, vannak és lesznek is még rossz éjszakái az ügy miatt.

Hatalmasat csalódott az emberekben: úgy sejti, egy jó ismerőse bújtatta fel a zsarolókat, aki a sikerei miatt féltékeny volt rá. Egyelőre viszont nem akarja megnevezni.

Azt is elmondta, hogy az elmúlt évek eseményei megviselték, kezdi átértékelni az életét, már csak a legközelebbi barátaival van kapcsolatban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában