Lara csak úgy tündökölt a kamera előtt

2024.04.25. 18:41

Traktort vezet és állatokat nevel a bicskei Tündérszép (videó)

Szép, nőies, abszolút modell alkat. Nem mellesleg pedig korosztályos magyar labdarúgó-válogatott is volt Vicz Lara, akit édesanyja nevezett a Tündérszépek versenyére, ezért annál kellemesebb volt számára, amikor csörgött a telefonja, hogy megkapta a lehetőséget és kameránk elé állhat.

Kecskés Zoltán

Igéző tekintet, bájos mosoly: Vicz Lara járt szerkesztőségünkben.

Fotó: Bagotai Zsanett

– Ez a lehetőség számomra is meglepetés volt, hiszen csak akkor tudtam meg, hogy kiválasztottak a jelentkezők közül és részt vehetek a fotózáson. Édesanyámtól nem áll távol az ilyesmi, szeret örömet okozni – meséli cserfes mosollyal Lara, miközben fodrászaink és sminkeseink kezei alatt teljesen átszellemülve várta fotósunkat.

Ő egy igazán színes egyéniség: családja állattenyésztéssel foglalkozik, így a törékenynek tűnő hölgy utód a családi gazdaság munkafolyamataiból is aktívan kiveszi a részét. Nem rest állatokat etetni, vagy akár traktorozni sem, sőt, mint megtudtuk, egészen 16 éves koráig a labdarúgás világában tündökölt, korosztályos válogatott is volt a Puskás Akadémia lánycsapatában futballozott. Azért indult végül a szépségversenyen, mert szerette volna kipróbálni magát ebben a világban és a jövőben szívesen helyezkedne el a szépségiparban, akár modellként, akár szempillásként.

Aztán elérkezett a pillanat, felkapcsolódtak a fények és a kezdeti izgalmakat követően teljesen elengedte magát, pózolt, mosolygott, láthatóan megélte a pillanatokat. A kamera szerette az arcát, szemét és nőies alakját, tündéri bájával pedig még a fotósunkat is megmosolyogtatta.  A végeredmény úgy gondoljuk, önmagáért beszél, amit hamarosan ti is láthattok majd a feol.hu-n.

Addig is ne felejtsék, ahogy korábban, úgy most is – olvasóink is dönthetnek a továbbjutásról és már lehet osztani a szíveket a szépségeknek. Aki pedig a Tündérszépek láttán maga is kedvet kapott a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét –, annak egészen május 12-én 23:59-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket!  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!