Kéretlen tanács

2023.09.24. 06:30

Puskás Peti magára haragította az apukákat

A Puskás-Dallos házaspár élete talán legszebb időszakát éli, a kéthetes kis Ábel szülei repesnek a boldogságtól. A friss apuka nemrég a Facebook-on kürtölte világgá örömét – egy megosztó tanáccsal megspékelve.

MW

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

A hozzászólók között akadt, aki egyetértett vele, mások azonban keményen kiosztották.

– A legcsodásabb dolog apukának lenni. 2 hete, amióta megszületett Ábel, csak nézegetem, ölelgetem, babusgatom a kisbabámat és próbálok gondoskodni anyukájáról is, akit jobban szeretek mint valaha… – vallott Peti. Hozzátette: 

Friss apukaként csak annyit tanácsolhatok a leendő apukáknak (és eskü nem akarom osztani sokat az észt): ha bent tudtok lenni minél többet vagy még akár aludni is az első napokban a családotokkal, hagyjátok a @@@@@ba azt az idióta tejfakasztó bulit. (…) Megérdemlik, hogy ez ne a lerészegedésről meg a másnapról szóljon.

Míg az anyukák – köztük maga Bogi és Rácz-Gyuricza Dóri is – szívecskék kommentelésével helyeseltek, sok férfi kevéssé értékelte az énekes véleményét.

Látszik, hogy csak ennyit látsz belőle, hogy lerészegednek… a férfiak így ünneplik meg a születést, akkor amikor még az anya és az újszülött még bent van a kórházban. 2 hetes apuka, de már gyön a sok bölcsesség…

 – reagált egy kommentelő, akivel többen egyetértettek, hangsúlyozva, hogy az első, kórházban töltött napok alatt a látogatási idő limitálva van, az apukák ezért esténként amúgy sem tudnának jelen lenni. 

Ezt egy kedves hagyománynak gondolják, ami nem árt sem az újszülöttnek, sem az édesanyának 

– írta meg a Bors.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában