Mély vallomás

2021.11.27. 11:41

„Tragikus haláleset volt” – Először szólalt meg apja elvesztése óta Balázs Fecó fia

Egy évvel ezelőtt halt meg Balázs Fecó. A fia, Ferenc először mesélt a gyászról és arról, hogy édesanyja nehezen viseli, hogy nincs már mellette a férje.

Egy évvel ezelőtt, november 26-án hagyta itt a földi világot Balázs Fecó! A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész elkapta a koronavírust. Több, mint egy hétig küzdött, lélegeztetőgépen is volt. A szervezete végül hosszú és fájdalmas küzdelem után feladta a harcot. Halála máig feldolgozhatatlan tragédia családja, barátai, az egész zenésztársadalom és a rajongók számára is. A legnehezebb napokról és az elmúlt egy év megpróbáltatásairól Balázs Fecó fia beszélt a Tények Plusznak.

„Tragikus haláleset volt, ami hirtelen történt. Megrendített minket és az egész családot, az egész országot is, és soha nem fog ez úgymond kijönni belőlünk, de ez az egy év egy akkora távlat, ami alatt azért még nem sikerül feldolgozni egy ilyen dolgot” – kezdte Fecó fia.

A legendás énekes a feleségével, Imolával több, mint 25 évig éltek boldogan, az asszony nagyon nehezen viseli férje elvesztését.

„Édesanyámnak talán nehezebb volt, mint nekem. A természet rendje, hogy az ember elveszti a szüleit, de egy párt elveszíteni, azt szerintem sokkal nehezebb feldolgozni. Nem mondom, hogy nekem könnyebb volt, de talán ő emiatt is van kicsit rosszabbul”

 – tette hozzá Ferenc, aki most még képtelen édesapja dalait meghallgatni.

„Ha 10-15 percen keresztül a dalait hallgatom, akkor rám jön egy ilyen rossz érzés” – fogalmazott szomorúan Ferenc, aki azt is elmondta:

 tervei vannak, szeretné, ha édesapja neve sohasem merülne feledésbe. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában