Gyúró

2017.05.12. 15:05

Ezért szeretem Gyúrót - hétfőig lehet pályázni

Az „Ezért szeretem Gyúrót” nevű rajz- és fotópályázatra a pályaműveket május 15-ig, hétfőig délután 16 óráig küldhetik el, a közönségszavazás internetes határideje május 26-a, míg a személyes határideje május 27-e.

Laci Patrícia

A helyi könyvtár „Ezért szeretem Gyúrót” címmel hirdetett rajz- és fotópályázatot. Míg a rajzpályázaton gyermekek, addig a fotópályázaton gyerkőcök és felnőttek is részt vehetnek. A rajzokat a Gyúrói Faluház címére várják, a fotókat elküldhetik a [email protected] email címre, a határidő május 15-én, hétfőn 16 órakor lejár.

Az alkotásokat felteszik név nélkül a Gyúrói hírek facebook oldalra, a rajzokat pedig kiállítják május 16-án a Faluház nagytermében is. Szavazni elektronikusan a közösségi oldalon a lájk gomb megnyomásával lehet május 26-ig, 12 óráig, személyesen pedig a Faluházban május 27-ig, 16 óráig, utána eredményhirdetés lesz a helyszínen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!