Gazdaság

2013.05.08. 17:02

Rendkívüli nyitva tartás az adósoknál

A személyi jövedelemadó (szja) bevallása és befizetése közeli határidejére tekintettel rendkívüli nyitvatartás lesz a NAV-nál.

Klecska Ernő

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Székesfehérvár, Mátyás király krt. 4B. szám alatti központi ügyfélszolgálatán a szokásos ügyfélfogadáson túlmenően rendkívüli nyitva tartás lesz  tájékoztatott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal  Fejér Megyei Adóigazgatósága.

Május 16-ikán. csütörtökön 12 és 16 óra között, május 17-ikén, pénteken  11 és 13,30 között,  május 21-ikén,  kedden pedig 12 és 18 óra között lesz nyitva az ügyfélszolgálat. A rendkívüli nyitva tartás ideje alatt központi ügyfélszolgálatunkon lehetőség van a bevallás beadására, csekk-igénylésre, bankkártyás befizetésre, ügyfélkapu regisztrációra.

Azok a magánszemélyek, akik tavaly a munkáltatójukat bízták meg a bevallásuk elkészítésével, nem kaptak csomagot. Az a magánszemély, aki elektronikusan az Ügyfélkapun keresztül küldte el bevallását, elektronikus értesítést kapott tárhelyére. Azt, hogy ki milyen egységcsomagot kap, a tavaly benyújtott bevallás típusa és a hatóság rendelkezésére álló információi alapján dől el. A személyi jövedelemadó-bevallások benyújtására és megfizetésére május 21. a határidő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!