Gazdaság

2009.09.18. 02:28

Piacot bővítene a Cerbona

Székesfehérvár - A Cerbona zöldmezős beruházásként épített raktárát mutatta be Szabó István Tivadar Warvasovszky Tihamérnak.

Miskei Anita

A cégnél tett látogatáson a vezérigazgató beszámolt a pénzügyi válság hatásának enyhítésére kezdeményezett, vállalati MFB-s pályázat jelenlegi helyzetéről, és kiemelte, az év közben tett intézkedések hatására emelkedett a termelékenységük. Sikerült piacot bővíteniük, és új termék gyártásába kezdtek. Ezekhez közel 400 főt foglalkoztatnak. Ha sikerül külföldön is bővíteni piacait, akkor újabb létszámfelvételeket tervez a Cerbona Zrt. Warvasovszky Tihamér polgármester gratulált a széles - tésztát, müzlitermékeket is felölelő - termékskálához, közte az új kávés müzliszelethez. A vezérigazgató és a polgármester megbeszélték azokat a problémákat és tennivalókat, amelyek megoldásában a város közvetett, és a polgármester - országgyűlési munkáján keresztül - segítséget tud nyújtani a Cerbona Zrt.-nek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!