Gazdaság

2009.05.12. 02:28

Nők férfias szerepekben

Székesfehérvár - Vajon a karrier vagy a vacsora, azaz a család a fontosabb - erről beszélgettek a sikeres nők.

Miskei Anita

Sikeres cégvezetők beszélgettek tegnap délután a Gazdaság Házában arról, vajon miként lehetséges, hogy a nők otthon és az üzleti életben is megállják a helyüket. Az Európa Klubban Karriert csinálsz vagy vacsorát? - címmel tartott rendezvényt négy sikeres üzletasszony: Kis Éva, a Karsai Alba Kft. ügyvezető igazgatója, Macher Endréné, a Macher Kft. ügyvezető igazgatója, Szabó Zsuzsanna, a Prisma Tanoda Kft. ügyvezető igazgatója, valamint Madlerné Kiss Ágnes, a Diófa és a Kiskakas Vendéglő tulajdonosa vezényelt le .

Közel húsz, tulajdonos, cégvezető és stratégiai vezetőként dolgozó alkalmazott beszélgetett. A többségében férfias pályát választó, műszaki területet, az erősebbik nem nagyobb csoportját irányító hölgyek úgy vélekedtek, a karrier fontos, de a családi pillanatoknak, a vacsorának, az együtt töltött vasárnapoknak is helyet, időt kell teremteni. Némelyikük elárulta, a felcserélődő szerepek miatt ment tönkre kapcsolatuk, másokat egyenrangú félként kezelt párjuk, sikeresek, gyerekeket nevelnek, és néha vacsorát is főznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!