Gárdony

2016.11.06. 18:55

A városban élő díjazottak lelkes és önzetlen módon végzik munkájukat

Gárdony - A Művelődésügyért és a Gárdony Városért kitüntető címeket Molnár Marianna óvodapedagógus és Szücsné Pilipár Beatrix tanítónő kapta, a Gárdony városért emlékérmet Molnár Jánosné és a Chernel István Általános Iskola és Gimnázium sorváltó-verseny csapata vehette át a nemzeti ünnepen.

Fejér Megyei Hírlap

Idén a Gárdony városért emlékérmet Molnár Jánosné, valamint a Chernel István Általános Iskola és Gimnázium sorváltó-verseny csapata kapta a nemzeti ünnepen. Molnár Jánosné 1991 óta él Gárdonyban, nyugdíjba vonulása után felszabaduló idejét arra használta, hogy bekapcsolódjon a település közéletébe. Lelkes, önzetlen szervező munkájával, az önkéntes segítők összetartásával és szervezésével hosszú évek óta sokat tesz a város fejlődéséért és szépítéséért. A Chernel iskola sor- és váltóverseny csapata 1989. óta minden évben részt vesz az alsó tagozatosok számára kiírt országos versenyen, ahol évtizedek óta, évről évre kimagasló eredményt érnek el. A csapatok vezetőiként kiváló munkát végzett Winklerné Paulik Erzsébet, Jónyer Miklós, Bodor Zoltán és Czéczei János is.

Művelődésügyért címet Molnár Marianna és Szücsné Pilipár Beatrix vett át, a Gárdony városért emlékérmet Molnár Jánosné és a Chernel István Általános Iskola és Gimnázium csapata kapta Fotó: Simon János

A képviselő-testület döntése értelmében idén Művelődésügyért kitüntető címet Molnár Marianna óvodapedagógus és Szücsné Pilipár Beatrix tanítónő kapott. Molnár Marianna 1975. augusztus 15-én kezdte meg közalkalmazotti jogviszonyát pályakezdő óvodapedagógusként a városban, ahol 40 évet töltött el a gyermeknevelés területén. 2015. december 30. óta pedig nyugdíjas éveit tölti. Szücsné Pilipár Beatrix a Gárdonyi Géza Általános Iskola pedagógusa 33 éve erősíti a gárdonyi tantestület munkáját. Rendszeresen képzi magát, a legmodernebb, az új kor kihívásainak is megfelelő módszerekkel tanít. Hosszú évek óta tagja az Alborada kórusnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!