Gárdony

2014.09.16. 21:12

Új helyre vitték el a szelektív gyűjtőt

Gárdony – A szelektív hulladékgyűjtő szigetet új, megfelelőbb helyre volt kénytelen költöztetni a város, mert az állapotok tarthatatlanok voltak.

Tihanyi Tamás

„A Polgármesteri Hivatal mellett egykoron lévő szelektív hulladékgyűjtő sziget hová és miért tűnt el hetekkel ezelőtt? Hová lehet ezentúl vinni a háztartási szelektív hulladékot, amit összegyűjtöttek a családok? Eléggé felháborító, hogy pont a legforgalmasabb helyekről viszik el a hulladékgyűjtő szigeteket", írta lapunknak névtelenül egy helybéli olvasó.

Tóth István polgármester a névtelenség ellenére válaszolt: a hivatal melletti szelektív hulladékgyűjtő sziget két év után illegális szemétlerakóvá vált, ezért az iskola udvarába helyezték át, ahol zárt helyen van és azóta nincs ezzel a megoldással probléma. A városvezető elmondta, ahogy Fehérváron meg kellett szüntetni ezeket a szigeteket, úgy ők is erre kényszerülnek. A lakókat idejében értesítették és a jelenlegi helyen mindenkitől átveszik a szelektív hulladékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!