Foci

2015.03.20. 13:40

Ez is nehéz lesz: Szombat, 15 óra: Szeged - Csákvár

Székesfehérvár - Az NB II-es labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában, szombaton 15 órakor kezdődik Gyulán a Szeged Aqvital FC Csákvár mérkőzés. A pontszerzés most is bravúr lenne.

Matók János

A Békéscsaba után a Szeged ellen is Gyulán lép pályára az Aqvital FC Csákvár, így nem véletlen, a hosszú útra tekintettel, s annak érdekében, hogy a játékosok pihenten lépjenek pályára, a kiesés elkerüléséért harcoló vendégek már pénteken útra keltek.

Az egy nappal korábbi utazás a Békéscsabával szemben bejött, hiszen a bajnoki címre is pályázó lila-fehérek ellen 0-0-ra végzett Toldi Gábor vezetőedző legénysége. Ugyanakkor ezúttal is kőkemény összecsapás vár a vendégekre, s a pontszerzés most is bravúr lenne. Bár a Szeged kissé visszafogottan kezdte a tavaszi szezont, legutóbb már 3-0-ra verte az egykor szebb napokat látott Zalaegerszeget. Papírforma szerint a tabellán 6. helyezett hazaiak az esélyesebbek, de tavasszal eddig kitűnően muzsikál a Csákvár. Ráadásul az egyértelműen jó hír, hogy egyre jobb állapotban vannak a hosszú ideje sérülés miatt hiányzók:

– A porccal műtött Hajdú Sándor, a részleges oldalszalag-szakadást szenvedett Sötét Dávid és a keresztszalag-szakadásból gyógyuló Burucz Barna már a kerettel edz. A hosszabb kihagyás miatt értelemszerűen még utol kell érniük magukat, de azért alakulnak már. Wild Tamás sérülése még a Fradi elleni kupameccsen újult ki, viszont már ő is bekapcsolódott a közös munkába – mondta ezzel kapcsolatban Toldi Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!