Foci

2012.09.07. 17:24

Ez sem könnyű mérkőzés

Székesfehérvár - Mindkét Fejér megyei NB II-es labdarúgó-csapat hazai pályán próbálja begyűjteni a három pontot szombaton, 16.30-tól. A Csákvár és az Akadémia is nyerni akar.

Bobory Balázs

Aqvital-Publo Csákvári TK-Tatabánya
Az újonc egy szép tradíciókkal rendelkező és most újra építkező együttest fogad, ezért bizonyosan kőkemény 90 perc vár a csákvári játékosokra. A Fejér megyeiek csatára, Folmer Krisztián szép időszakot tudhatott magáénak Tatabányán, aztán az előző szezonban Szegedre került:

- Az eltelt időben, mióta eljöttem Tatabányáról jelentősen átalakult a játékoskeretük, bár akik maradtak azok most is meghatározó játékosok klubjuknál. Én mindenképpen bizakodó vagyok, hiszen az Aqvital FC  jelenlegi játékereje és mutatott formája  legalább olyan jó - ha nem jobb - mint az ellenfélé - mondta a csatár a klub honlapjának.

Nem is vitás, ezt a pályán igazolni kell, minden pont őrületesen fontos a bentmaradás szempontjából.

Puskás Akadémia FC-Paks FC  II
Miután a hét végén nincsen bajnoki forduló, nem elképzelhetetlen, hogy többen jutnak szóhoz az NB I-es keretből a vendégeknél, a korábbi hetekhez képest. Ezzel együtt a bajnokságot remekül kezdő felcsútiak az esélyesek, Benczés Miklós legénysége végig élcsapat lehet a szezonban, ha képes az elmúlt hetek formáját állandósítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!