Foci

2017.01.31. 14:43

Tornát nyert az U8

Székesfehérvár - A Videoton FC utánpótlás csapatai közül több is fölényes győzelmet aratott az elmúlt napokban.

Ferencz Balázs

A Videoton FC U19-es és U17-es csapata egyaránt a Nyitra ellen lépett pályára felkészülési mérkőzésen. Az idősebbek 2-2-es döntetlent játszottak, míg a Kuttor Attila által dirigált U17-esek 3-1-re nyertek.

Az U16-os csapat a KFC Komárno ellen aratott 5-3-as győzelmet ugyancsak a felkészülés jegyében, az U14-esek pedig a Komárno U15-öseit fogadták szombaton, és magabiztos, remek játékkal 8-0-ra győztek Bozai Attila legényei. Az U13-asok és az U12-esek is a Dunaszerdahely ellen léptek pályára szombaton, és mindkét együttes győzelmet aratott, a 13 évesek 3-0-ra, míg a 12 évesek 4-3-ra nyertek.

Az U8-asok magabiztosan hódították el a gödöllői Sátor Kupát, a legjobb játékosnak járó díjat pedig a vidis Somogyi Tamás kapta. A döntőben a Gödöllővel meccselt a Vidi. A korosztályhoz képest jó iramú, színvonalas mérkőzést vívtak a csapatok. Az U8-as vezetőedző, Gelencsér Tibor szerint ezért különösen értékes a tornagyőzelem.

A Vidi U7-esei is a Gödöllő Sátor Kupán mérették meg magukat a hétvégén, és remek játékkal, mindössze büntetőkkel maradtak alul a házigazda Gödöllő ellen, így a második helyen végeztek. Elhoztuk a legjobb játékosnak járó díjat is, amit Rózsa László kapott.

Címkék#videoton#U8

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!