Foci

2015.04.19. 17:38

A mérkőzés hajrájában vérzett el a Videoton FC II

Székesfehérvár – Az NB III-as labdarúgó bajnokság 23. fordulójának, Közép–csoport mérkőzésén a Videoton második csapata a Kozármisleny együttesét fogadta vasárnap délután.

Krebsz András

Videoton FC II – Kozármisleny 1-2 (1-0).

Sóstói Stadion, 150 néző, vezette: Szommer Attila.

Videoton II: Gábor – Baksa, Bognár, Dobsa, Király(Kókány 51.) – Kiprich, Ács(Paudits 84.) – Sejben, Géresi, Barcsay(Cseszneki 68.) – Havasi. Vezetőedző: Bíró Imre.

Kozármisleny: Molnár P. – Fenyvesi, Gajág, Lantos, Szabó M.(Tóth A. 68.) – Kovács T., Nagy E.(Szabó B. 78.) – Beke, Nagy M., Cziráki(Schmidt 61.) – Lauer. Vezetőedző: Németh Zsolt.

A dobogó második fokát elfoglaló Kozármisleny kezdte aktívabban a találkozót, az első negyed órában azonban mindkét oldalon akadtak helyzetek. A 23. percben kecsegtető pozícióból végezhettek el pontrúgást a piros-kékek, Barcsay lövése a sorfalról vágódott szögletre. Nem sokkal később Ács Ádám remek kiugratása után Géresi Krisztián lőtt a kapuba, 1-0! Rögtön egyenlítettek volna a kozármislenyiek, ám Beke tizenhatos sarkától eleresztett bal lábas próbálkozását Gábor bravúrral hárította. A 32. percben Fenyvesi Olivér összeszedte második sárgáját, így nagyon hamar megfogyatkozott a sárga mezes alakulat.

A fordulás után érthetetlen módon visszazártak a fehérváriak, Sejbenék túlzottan is átengedték a kezdeményezést a vendégeknek. A mérkőzés ezen szakaszában nem látszott, melyik csapat játszik emberelőnyben, ez sokat elárul a játék képéről. Addig játszott a tűzzel a Vidi II, amíg megégették magát a hazai együttes: a 82. percben előbb Lauer Norbert büntetőből egyenlített, 1-1, majd kevéssel a lefújás előtt egy védelmi hibát kihasználva Lantos Levente senkitől sem zavartatva Gábor kapujába fejelt, 1-2!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!